אוריאל

איך לפעול בנדון לגבי דירה בבעלותי שאני לא גרה בה ושמתווך לא מחזיר את המפתח

מתווך ששכרתי את שירותיו לצורך מכירת דירתי, לא מכר אותה, ואני כבר לא חתומה לו על בלעדיות ודרשתי ממנו למסור את מפתח דירתי לבחור אחר (שהוא מתווך מטעמי ששכרתי את שירותיו) ואף דרשתי ממנו להסיר כל פרסום לגבי דירתי וכי ההתקשרות בינינו הסתיימה. אלא שהמתווך מתחמק מלמסור את המפתח, והשאיר הפרסומים לגבי דירתי. מה ניתן לעשות בנדון ואיך לפעול בעניין? תודה רבה

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב לשלוח לו הודעה כתובה, כי נגמרה ההתקשרות בין הצדדים, שיחזיר מפתח מכיוון שאינך מעוניין להמשיך התקשרות עמו בכל מקרה. בהצלחה,