ינון זמיר

תשלום דמי תיווך מהמוכר

המוכר שאל אותי בווצפ מה דמי התיווך שלי ורשמתי לו 1.5%. העסקה יצאה לפועל והוא לא מוכן לשלם לי בגלל שהוא לא חתם לי על טופס תיווך. האמת שלא החתמתי אותו כי סמכתי על מילה שלו. האם אני יכולה לתבוע אותו?

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב לפי החוק אכן צריך לחתום על הזמנת שירותי תיווך בכתב. תביעה בעניין הזה תמיד אפשר להגיש - לא בטוח שתצלח התביעה בגלל שלא הוחתם הלקוח על הזמנת שירותי תיווך, אולם ייתכן כי אז הלקוח יהיה מוכן להגיע לפשרה. בהצלחה רבה,