דנה רז

סיום חוזה בלעדיות עם מתווך

שלום רב, אני נמצאת בעיצומו של חוזה בלעדיות עם מתווך (חלפו 4 מתוך 6 חודשים) ונכון להיום החלטנו שאנחנו לא מעוניינים למכור את הדירה כלל, רוצים להשאר בה בשנים הקרובות. האם ניתן לסיים את החוזה עם המתווך בגין סיבה זו? האם אני חשופה לתביעה בגין סיום חוזה?

עו"ד שגיא בכור

שלום רב אכן ישנה אפשרות לתביעה מצד המתווך, ולכל הפחות מגיע לו החזר הוצאותיו עבור הפרסום וכו', זמנו וכו'. בכל מקרה אפשרות לבדוק אם אכן הוא עשה 2 פעולות תיווך לפחות, שאם לא כן ניתן לסיים את החוזה באופן חד צדדי מצדכם. בהצלחה רבה,