נתנאל

סיום בלעדיות על פי הסכם

כרגע חתום בלעדיות עד 20 לאוגוסט מטעם משרד התיווך שעד כה עשה עבודה לא משהו בלשון המעטה כרגע טוענים עם לקוחות לפני סגירת עסקה השאלה מה קורא אם מגיע תאריך פקיעת ההסכם בלעדיות ובפועל אין עסקת מכירה במקרה שלי חייב לתת לתיווך זמן נוסף מעבר למוסכם אולי מקובל כמה ימים ממש לא יודע כיצד עלי לנהוג? אשמח לתשובתכם בתודה מראש

עו"ד שגיא בכור

שלום רב אחרי סיום תקופת הבלעדיות (המצריכה חתימה על מסמך נוסף בכתב מעבר למסמך של הזמנת שירותי תיווך) אתה יכול לתת מספר ימים למצות את המו"מ עם הקונה שהגיע דרך התיווך או לנסות להביא קונים משלך לאחר התאריך האמור. תקפיד לתעד את הזמני ביקור של הקונים החדשים על מנת שלא ייטען על ידי המתווכים כי הגיעו בתקופת הבלעדיות שלהם ואז ידרשו את שכר טרחתם. בהצלחה רבה,