רותי חיפה

קנניתדירה.ודמי מעלת תוויך

שאלתי אם ראיתי בחודש יולי דירה והמחיר היה יקר. לאחר מכן לקחתי מתווך למיכרת הדירה שלי ורכישת דירה והמתווך הראה י א הדירה שראיצי ללא תיווך וציינתי בפני המתווךשראיתי את הדירה מזמן ובכל זאת עללינו לראוה שנית והגענו להסכמת מחיר . גם הדייר לקח מתווך. האם עלי לשם עמלה תיוך למרת שראיתי א הדירה בפעם הראשונה ללא תיוך

item.Author מנהל הפורום עו"ד אילנית צירקלביץ

לדבריך ראית בעבר את הדירה וגם היית עם המתווך כנה ותם לב יש לך טענה טובה שהמתווך לא היה הגורם היעיל בעסקה. להיבטים כמו הזמן שחלף מאז שראית את הדירה, מצגים/הבטחות, לשון ההזמנה שחתמת, וההגינות מצידך ומצד המתווך עשויות להיות השלכות על העניין.