רועי ב

מו״מ על רכישת דירה מול מתווך

היי במהלך מו״מ על רכישת דירה מול מתווך (טרם שליחת חוזה), נאמר לנו בצורה מאוד ברורה שיש זוג אחר עם הצעה גבוהה יותר שכבר החליפו פרטי עו״ד עם הבעלים ונמצאים בהליך חוזי. נאמר לנו שאם נציע יותר הם מאמינים שהבעלים יעצרו את התהליך וילכו איתנו. בעקבות כך, נתנו הצעה גבוהה יותר והיא התקבלה. א. אם המתווך/הבעלים שיקרו, האם זה חוקי? ב. במסגרת החוזה שייחתם, האם זה לגיטימי לבקש אסמכתא להצעה הנוספת ולהתנות את הסכום המדובר בכך? בעצם רוצים להבין אם עבדו עלינו כדי להוציא סכום גבוה יותר או לא. תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד אילנית צירקלביץ

כמובן שמתווך צריך לפעול בהגינות וביושרה. לדעתי בשיחה כנה וברורה תוכלו לשתף את המתווך בהרגשתכם ולהגיע לתיאום ציפיות.