אייל

בניית חומה בין שכנים

שלום, קניתי שטח ובתכניות שהגשתי לוועדה מוצגת שם חומה ביני ובין השכן. יש לי מספר שאלות בנושא: - מכיוון שבגרמושקה מצויינת חומה - האם אני מחוייב לבנות אותה? - אם השכן אינו מעוניין בחומה- האם הוא יכול לגרום לביטול בניית החומה ע"י תביעת התנגדות מול הוועדה לתכנון או מועצה אזורית?. - אם השכן אינו רוצה להשתתף בעלות החומה והחלטתי לבנות אותה על חשבוני, האם אני מחוייב לטייח גם בצד שלו? - אם השכן מתנגד לבניית החומה - האם אני יכול לבנות אותה בשטח שלי? אם כן אז האם מותר לו "להנות" ממנה?

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

השאלה איננה קשורה לפורום תיווך. אנא שאל את השאלה בפורום המתאים.