גילי

הדפסת טופס בלעדיות וטופס שירותי תיווך

עבדתי במשרד תיווך ועכשיו אני מתחיל לעבוד עצמאי ,האם אני יכול להדפיס בבית דפוס טופס בלעדיות וטופס שירותי תיווך עם אותו תוכן בדיוק כמו המשרד שעבדתי בו זהו טופס שהוכן ע"י עורך דין ,ורק לשנות שם כמובן? אשמח לעזרה ואם לא אז מה עלי לעשות כיוון שאין לי כסף לשלם לעו"ד על מנת שיכין לי טופס בלעדיות ושירותי תיווך בבקשה עזרה

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

היי צריך לראות שאין בטופס דברים ייחודיים רק למשרד שעבדת בו, ושהוא אכן עומד בדרישות החוק העדכניות. אפשר לראות באינטרנט מספר דוגמאות ולשלב במידת הצורך מה שחסר. אין בעיה להשתמש בטופס דומה עם ההתאמות מצד אחד והורדת הדברים המיוחדים למשרד מצד שני - כמובן עם מס' רישיון שלך ופרטיך המלאים. בהצלחה,