אבי

ניתוח מתיחת בטן האם יש רשלנות?

אשתי עברה ניתוח מתיחה בבטן אצל מנתח מכובד. הוא הסביר לנו וישב וענה לשאלות שלנו והכל טוב ויפה עד שלאחר הניתוח אחרי שהגענו הביתה חיכינו להחלמה וחלוף הכאבים. הבעיה שעדיין ישנה צלקת גדולה ומכוערת! אנחנו מבקשים לדעת האם יש פה קייס להתרשלות רפואית של הרופא?

ד"ר (לרפואה) ועו"ד שלהב קמחי

שלום רב, אני מציעה כי אשתך תבקש העתק מהתיק הרפואי שלה מהמוסד הרפואי בו נותחה ותתאם פגישה עם עו"ד העוסק ברשלנות רפואית על מנת להעריך את סיכויי התביעה וכדאיותה. בברכה, עו"ד דר' שלהב קמחי