טליה

ילד זרק אבן ופגע בראש של בני

שלום הבן שלי היה במסיבת יום הולדת וילד אחר זרק עליו אבן ופגע בו בראש. ירד המון המון דם מראשו של בני ויש לו חתך די גדול בראש. ביום ראשון הוא לא הלך לבית הספר ואתמול כבר חזר לבית ספר חבוש כמובן האם במקרה כזה מגיע לקבל משהו מביטוח תאונות אישיות?

item.Author מנהל הפורום עו"ד נמרוד ברקוביץ

טליה שלום, בהתאם לתיאור בשאלה שלך - לא נראה לי כי קיימת מחלוקת כי בנך נפגע באירוע "תאונתי". כמו כן, לא ציינת בשאלתך באיזו פוליסה בה מבוטח בנך, ולפיכך אניח כי את מתכוונת לפוליסת תאונות אישיות לתלמידים. פוליסת תאונות אישיות לתלמידים - מכסה את התלמיד בכל מקום בעולם ובכל שעות היממה. פוליסת תאונות אישיות לתלמידים מעניקה, בין היתר, פיצוי במקרה של נכות צמיתה מלאה או חלקית והחזר הוצאות רפואיות. היות ואין ברשותי את המסמכים הרפואיים - אני לא יכול לדעת האם נותרה לבנך נכות צמיתה עקב האירוע. ויש לבחון זאת מול גורם רפואי מוסמך. אציין, כי גם במידה ונותרה נכות, יש לבחון האם קיימת זכאות בהתאם לתנאי הפוליסה הרלוונטית (יש פוליסות שאינן מכסות נכות קוסמטית/צלקת) הדבר גם נכון לעניין הוצאות רפואיות - במידה והיו הוצאות רפואיות, יש לבחון האם מכוסות בפוליסה. החלמה מהירה