משפטי– זאפ
משפטיפורומיםסכסוכי שכניםחסימת חנייה שבבעלותי

מנהלי הפורום

גיא הרשקוביץ, משרד עורכי דין ומגשרים

גיא הרשקוביץ, משרד עורכי דין ומגשרים

בוגר המכללה למינהל – מקים ושותף במשרד. המשרד עוסק בתחום הרחב של המשפט המסחרי לרבות בליווי ויעוץ רכישת נכסים ו/או במכירתם, עריכת הסכמים מסחריים ועריכת חוות דעת מסחריות ומתן ייעוץ משפטי שוטף. בנוסף, משרדנו מספק ללקוחותיו שירותים משפטיים בתחום דיני התאגידים לרבות סיוע בהקמת חברות ושותפויות, עריכת הסכמי מייסדים ושותפויות, עריכת הסכמי מכירת / רכישת מניות, הקצאת מניות, הסכמים בין בעלי המניות והסכמי הלוואה.

קביעת פגישה
0539374036
חזרה לפורום

חסימת חנייה שבבעלותי

עדי
עדי

אני מתגורר בדירה שבבעלותי יש לי חניייה שרשומה על שמי השכנה החליפה את הרכב לרכב גדול יותר והיא לא מצליחה לחנות רק על החנייה שלה ולכן אני לא יכול לחנות בשלי

RE:
גיא הרשקוביץ עו"ד מגשר ונוטריון
גיא הרשקוביץ עו"ד מגשר ונוטריון

עדי שלום, אין סיבה שדייר ייפגע משימוש דייר אחר ברכושו הפרטי. אמליץ תחילה לפנות אל הדיירת, להסביר לה את מצבך ולנסות לפתור את המחלוקות בדרכי נועם. במידה והדיירת תסרב לשתף פעולה, נוכל לסייע לך בפנייה מסודרת. אנא צור קשר עם משרדי בדרכים המקובלות.