משפטי– זאפ
משפטיפורומיםסכסוכי שכניםאופציות להפרדת חצרות בין שכנים

מנהלי הפורום

גיא הרשקוביץ, משרד עורכי דין ומגשרים

גיא הרשקוביץ, משרד עורכי דין ומגשרים

בוגר המכללה למינהל – מקים ושותף במשרד. המשרד עוסק בתחום הרחב של המשפט המסחרי לרבות בליווי ויעוץ רכישת נכסים ו/או במכירתם, עריכת הסכמים מסחריים ועריכת חוות דעת מסחריות ומתן ייעוץ משפטי שוטף. בנוסף, משרדנו מספק ללקוחותיו שירותים משפטיים בתחום דיני התאגידים לרבות סיוע בהקמת חברות ושותפויות, עריכת הסכמי מייסדים ושותפויות, עריכת הסכמי מכירת / רכישת מניות, הקצאת מניות, הסכמים בין בעלי המניות והסכמי הלוואה.

קביעת פגישה
0539374036
חזרה לפורום

אופציות להפרדת חצרות בין שכנים

קור
קורן דגן

השכנים הצמודים של יתחדשו בכלב חדש שהפך את חיי הילדים שלי לסיוט בגלל הנביחות האינסופיות שלו עליהם. היות והחצרות שלנו גובלות זו בזו רציתי לדעת מה אני יכול לעשות בשביל להפריד בין החצרות ועדיין לא להיות פתוח לתביעות? אני רוצה גדר גבוהה בינינו. האם שתילת שדרה של צמחים גבוהים בינינו היא אפשרית? האם גדר במבוק גבוהה אפשרית? חשוב לי לציין, כי ההפרדה בינינו כיום היא גדר תיל בגובה של מטר. כך שאם אני עושה משהו אינני מחליף את הגדר הקיימת אלא בונה לפניה בשביל לחסוך מעצמי את כל הריב עם השכן בנושא הגדר. האם הקמת גדר בצד שלי היא אפשרית (מעל 1.5 מ' נדרש אמנם היתר מהמועצה אולם אני כבר יודע כי הם יגישו ערער)? השאלה העיקרית שלי היא, איזה אמצעים עומדים לרשותי על מנת ליצור הפרדה בין החצרות שלנו כאשר מראש אני בונה רק בצד שלי ואני מעוניין במשהו מאוד גבוה תודה רבה

RE:
גיא הרשקוביץ עו"ד מגשר ונוטריון
גיא הרשקוביץ עו"ד מגשר ונוטריון

קורן שלום רב, לצורך מענה על שאלתך עלי לקבל פרטים נוספים. אמליץ לך לפנות אל משרדי בדרכים המקובלות.