מנהלי הפורום

גיא הרשקוביץ, משרד עורכי דין ומגשרים
בוגר המכללה למינהל – מקים ושותף במשרד. המשרד עוסק בתחום הרחב של המשפט המסחרי לרבות בליווי ויעוץ רכישת נכסים ו/או במכירתם, עריכת הסכמים מסחריים ועריכת חוות דעת מסחריות ומתן ייעוץ משפטי שוטף. בנוסף, משרדנו מספק ללקוחותיו שירותים משפטיים בתחום דיני התאגידים לרבות סיוע בהקמת חברות ושותפויות, עריכת הסכמי מייסדים ושותפויות, עריכת הסכמי מכירת / רכישת מניות, הקצאת מניות, הסכמים בין בעלי המניות והסכמי הלוואה.
בניית דק ללא היתר על שטח משותף
בדירה בקומה ראשונה מתחת לדירה שלי מישהו קנה את הדירה בנה דק שחסם את המעבר לחלק האחורי של הבניין בנוסף מידי פעם מארח חברים מעשנים ונכנס עשן לחדר מייצאים הרבה רעש ללא קשר החלטתי למכור את דירתי וייתכן שאהיה נאלץ למכור בפחות מהערכת שמאי האם יש מקום לתביעה

צבי שלום רב, לצורך מענה על שאלתך עליי לקבל פרטים נוספים אודות הבניין והתנהלות הדייר. ככלל, במידה ומדובר בהשתלטות על רכוש משותף אמליץ לטפל באופן מיידי. אשמח אם תיצור קשר עם משרדי בדרכים המקובלות.