משפטי– זאפ
משפטיפורומיםסכסוכי שכניםבניית דק ללא היתר על שטח משותף

מנהלי הפורום

גיא הרשקוביץ, משרד עורכי דין ומגשרים

גיא הרשקוביץ, משרד עורכי דין ומגשרים

בוגר המכללה למינהל – מקים ושותף במשרד. המשרד עוסק בתחום הרחב של המשפט המסחרי לרבות בליווי ויעוץ רכישת נכסים ו/או במכירתם, עריכת הסכמים מסחריים ועריכת חוות דעת מסחריות ומתן ייעוץ משפטי שוטף. בנוסף, משרדנו מספק ללקוחותיו שירותים משפטיים בתחום דיני התאגידים לרבות סיוע בהקמת חברות ושותפויות, עריכת הסכמי מייסדים ושותפויות, עריכת הסכמי מכירת / רכישת מניות, הקצאת מניות, הסכמים בין בעלי המניות והסכמי הלוואה.

קביעת פגישה
0539374036
חזרה לפורום

בניית דק ללא היתר על שטח משותף

צבי
צבי

בדירה בקומה ראשונה מתחת לדירה שלי מישהו קנה את הדירה בנה דק שחסם את המעבר לחלק האחורי של הבניין בנוסף מידי פעם מארח חברים מעשנים ונכנס עשן לחדר מייצאים הרבה רעש ללא קשר החלטתי למכור את דירתי וייתכן שאהיה נאלץ למכור בפחות מהערכת שמאי האם יש מקום לתביעה

RE:
גיא הרשקוביץ עו"ד מגשר ונוטריון
גיא הרשקוביץ עו"ד מגשר ונוטריון

צבי שלום רב, לצורך מענה על שאלתך עליי לקבל פרטים נוספים אודות הבניין והתנהלות הדייר. ככלל, במידה ומדובר בהשתלטות על רכוש משותף אמליץ לטפל באופן מיידי. אשמח אם תיצור קשר עם משרדי בדרכים המקובלות.