יהודה פרץ

חילוקי דעות בבית משותף

משותףתאני גר בשכונה בה יש בתים דו משפחתיים , כל זוג בתים מוגדר כבית משותף. בחזית הבתים יש ערוגות צמחים. אחד השכנים בשכונה נוהג לערום זבל וגזם לפני יום האיסוף ע"י העיריה ,על הערוגה ובצמוד לה באישור בעל הבית הצמוד לביתנו. אני מתנגד לכך,הואיל וזה פוגע בצמחיה,לא אסטטי וכן המשאית עם הכף האוספת את הזבל פגעה בשולי הערוגה ושברה אותם. האם ביכולתי לתבוע את השכן הצמוד לי ואת השכן משליך הפסולת באישורו ?

item.Author מנהל הפורום גיא הרשקוביץ, משרד עורכי דין ומגשרים

יהודה שלום, ככל ובעל דירה / ועד הבית מעוניינים להתקין מצלמה ברכוש המשותף יש לקבל את הסכמת האסיפה הכללית, גם זה בתנאי שאין פגיעה בפרטיותו של אחד מבעלי הדירות. ככל ואחד מבעלי הדירה מתנגד להתקנת המצלמה בטענה של פגיעה בפרטיות יש לבחון כל מקרה לגופו.

item.Author מנהל הפורום גיא הרשקוביץ, משרד עורכי דין ומגשרים

יהודה שלום, האם יש תיעוד לתיאור שתיארת? האם נעשתה פניה מקדימה לשכן?

עו"ד גיא הרשקוביץ

יהודה שלום, האם יש תיעוד לתיאור שתיארת? האם נעשתה פניה מקדימה לשכן?