משפטי– זאפ
משפטיפורומיםסכסוכי שכניםבדירה שלי יש פיצוץ בצנרת ויש לי חברת ביטוח שהיא צריכה לסדר את הבעיה.

מנהלי הפורום

גיא הרשקוביץ, משרד עורכי דין ומגשרים

גיא הרשקוביץ, משרד עורכי דין ומגשרים

בוגר המכללה למינהל – מקים ושותף במשרד. המשרד עוסק בתחום הרחב של המשפט המסחרי לרבות בליווי ויעוץ רכישת נכסים ו/או במכירתם, עריכת הסכמים מסחריים ועריכת חוות דעת מסחריות ומתן ייעוץ משפטי שוטף. בנוסף, משרדנו מספק ללקוחותיו שירותים משפטיים בתחום דיני התאגידים לרבות סיוע בהקמת חברות ושותפויות, עריכת הסכמי מייסדים ושותפויות, עריכת הסכמי מכירת / רכישת מניות, הקצאת מניות, הסכמים בין בעלי המניות והסכמי הלוואה.

קביעת פגישה
0539374036
חזרה לפורום

בדירה שלי יש פיצוץ בצנרת ויש לי חברת ביטוח שהיא צריכה לסדר את הבעיה.

ישי
ישי טגניה

השכנים רוצים שאני אשלם למישהו פרטי כדי לטפל בבעיה כמה שיותר מהר. הביטוח לוקחת קצת את הזמן כי צריך אישור וצריך בדיקות השכנים לא מקבלים את זה ומטרידים אותי. האם השכנים יכולים לתבוע אותי? גם למרות שאני מטפלת בבעיה ואני מבוטחת האם הם יכולים לתבוע אותי על זה שלוקח לביטוח זמן.

RE:
גיא הרשקוביץ עו"ד מגשר ונוטריון
גיא הרשקוביץ עו"ד מגשר ונוטריון

בוקר טוב ישי אני מבינה שמדובר בפיצוץ של צינור מים ושפעלת באופן מיידי מול חברת הביטוח שמטפלת בעניין. יש פה הרבה שאלות מורכבות יותר, הן לעניין עצמת הנזילה שקיימת כרגע אצל השכן והאפשרות לתקן באופן פרטי ולתבוע החזר מחברת הביטוח. תוכל לפנות למשרדנו בדרכים המקובלות ונשמח לבחון עבורך את הסוגיה בצורה יותר יסודית.