משפטי– זאפ
משפטיפורומיםסכסוכי שכניםדו משפחתי ושער חשמלי מוזז.

מנהלי הפורום

גיא הרשקוביץ, משרד עורכי דין ומגשרים

גיא הרשקוביץ, משרד עורכי דין ומגשרים

בוגר המכללה למינהל – מקים ושותף במשרד. המשרד עוסק בתחום הרחב של המשפט המסחרי לרבות בליווי ויעוץ רכישת נכסים ו/או במכירתם, עריכת הסכמים מסחריים ועריכת חוות דעת מסחריות ומתן ייעוץ משפטי שוטף. בנוסף, משרדנו מספק ללקוחותיו שירותים משפטיים בתחום דיני התאגידים לרבות סיוע בהקמת חברות ושותפויות, עריכת הסכמי מייסדים ושותפויות, עריכת הסכמי מכירת / רכישת מניות, הקצאת מניות, הסכמים בין בעלי המניות והסכמי הלוואה.

קביעת פגישה
0539374036
חזרה לפורום

דו משפחתי ושער חשמלי מוזז.

דור
דורי צל

לאחר 20 שנה, מכר הדו משפחתי שלי ונכנס דייר אחר במקומו. בין 2 הדו עמד לו ארון החשמל בו שוכנים 2 המונים. אצל השכן הקודם עמד שער החניה שלו לאחר ארון החשמל, השכן החדש הזיז את השער החשמלי במטר לכיווני (לפי התרשים, אכן בשטח שלו) אבל עכשיו ארון החשמל שלי יושב מאחורי המחסום לחניה ואין דרך להגיע אליו. האם חוקי ? חוץ מזה השער החשמלי נפתח כמטר וחצי פנימה לתוך שביל הגישה לבית שלי (שטח שמוגדר כמשותף). האם 2 הדברים הללו חוקיים ? ואם לא, למי פונים ?

RE:
גיא הרשקוביץ עו"ד מגשר ונוטריון
גיא הרשקוביץ עו"ד מגשר ונוטריון

בוקר אור דורי, מתאור הבעיה עולה כי נמנעה הגישה שלך לארון החשמל מאחר והוא מצוי כרגע בשטח של השכן. אם אכן זה המקרה יש לבחון כיצד לפעול מאחר ועל השכן לאפשר לך גישה חופשית לארון החשמל שלך. נשמח לבחון עבורך סוגיה זו לעומק ככל שתפנה למשרדנו בדרכים המקובלות