משפטי– זאפ
משפטיפורומיםסכסוכי שכניםשכן שמרעיש וגורם לאי פרטיות

מנהלי הפורום

גיא הרשקוביץ, משרד עורכי דין ומגשרים

גיא הרשקוביץ, משרד עורכי דין ומגשרים

בוגר המכללה למינהל – מקים ושותף במשרד. המשרד עוסק בתחום הרחב של המשפט המסחרי לרבות בליווי ויעוץ רכישת נכסים ו/או במכירתם, עריכת הסכמים מסחריים ועריכת חוות דעת מסחריות ומתן ייעוץ משפטי שוטף. בנוסף, משרדנו מספק ללקוחותיו שירותים משפטיים בתחום דיני התאגידים לרבות סיוע בהקמת חברות ושותפויות, עריכת הסכמי מייסדים ושותפויות, עריכת הסכמי מכירת / רכישת מניות, הקצאת מניות, הסכמים בין בעלי המניות והסכמי הלוואה.

קביעת פגישה
0539374036
חזרה לפורום

שכן שמרעיש וגורם לאי פרטיות

בן
בן

שלום.אני גר בבנין 2 דירות,קומת קרקע וקומה ראשונה. אני גר בקומת קרקע,הבעיות שלי: א-השכן שמעליי מרעיש ללא הפסקה,מוסיקה עד שעות מאוחרות,מדבר בקול מאוד גבוה עד לכדי צעקות שלצערי בדירה שלי שומעים הכול. ב-וזה הדבר היותר רציני,ישנה חצר יחסית גדולה ששיכת לבניין,שלושת רבעי החצר שייכת לו(לפי מה שהבנתי מבעל הדירה שלי שייכת לו בטאבו)ורבע חצר שלי כול אזור החצר שלו ממש ממול חלון הסלון וחלון חדר השינה שלי וזה ממש מונע ממני פרטיות כי הוא רוב הזמן מארח שם חברים/עושה כל מיני שיפוצים וזה מרגיש כאילו אנשים יוושבים אצלי בסלון. 1 מה עליי לעשות? 2האם בעל הדירה שלי צריך לאשר לו את כל השיפוצים שהוא עושה בחצר והאם בכלל מותר לפי החוק לשבת כביכול מתחת לחלון שלימ?

RE:
גיא הרשקוביץ עו"ד מגשר ונוטריון
גיא הרשקוביץ עו"ד מגשר ונוטריון

בן שלום רב, בעלי הדירות רשאים לקבוע הסכמות לגבי ניהול והשימוש בשטחים המשותפים. ככלל, השכן רשאי להשתמש בשטח המשותף שימוש סביר ובלבד שלא ימנע שימוש כזה משותף אחר. נשמח לסייע לך, אנא פנה אל משרדי בדרכים המקובלות