משפטי– זאפ
משפטיפורומיםסכסוכי שכניםשיפוץ קירות חיצוניים ותאורה חדשה

מנהלי הפורום

גיא הרשקוביץ, משרד עורכי דין ומגשרים

גיא הרשקוביץ, משרד עורכי דין ומגשרים

בוגר המכללה למינהל – מקים ושותף במשרד. המשרד עוסק בתחום הרחב של המשפט המסחרי לרבות בליווי ויעוץ רכישת נכסים ו/או במכירתם, עריכת הסכמים מסחריים ועריכת חוות דעת מסחריות ומתן ייעוץ משפטי שוטף. בנוסף, משרדנו מספק ללקוחותיו שירותים משפטיים בתחום דיני התאגידים לרבות סיוע בהקמת חברות ושותפויות, עריכת הסכמי מייסדים ושותפויות, עריכת הסכמי מכירת / רכישת מניות, הקצאת מניות, הסכמים בין בעלי המניות והסכמי הלוואה.

קביעת פגישה
0539374036
חזרה לפורום

שיפוץ קירות חיצוניים ותאורה חדשה

נטל
נטלי ידיד כהן

שלום רב, קניתי דירה לאחרונה לצרכי השקעה. מתברר לי כעת שועד הבית החליט לשפץ את הקירות החיצוניים ואת התאורה החיצונית בבניין . הבעלים הקודם לא חתם על הסכמתו לשיפוץ וגם אני לא חתמתי עדיין כי מדובר בהוצאה של כ 7,000 ש"ח לכל שכן. האם אני מחוייבת להסכים לשיפוץ ?

RE:
גיא הרשקוביץ עו"ד מגשר ונוטריון
גיא הרשקוביץ עו"ד מגשר ונוטריון

שיפוץ קירות חיצוניים ותאורה חדשה. שלום נטלי, באופן עקרוני ועד הבית אחראי לתחזוקת הרכוש המשותף של הבניין והשטחים המשותפים. ככל שנדרשת הוצאה חריגה כגון שיפוץ הקירות החיצוניים של המבנה, נדרשת החלטה באסיפה הכללית של הדיירים. חשוב לבחון את תקנון הבית המשותף באשר לרוב הדרוש לשם קבלת ההחלטות וככל שהתקבלה החלטה על פי הרוב הדרוש היא מחייבת את כלל הדיירים. נשמח לסייע לך ולבחון עבורך סוגייה זו ככל ותפני למשרדנו בדרכים המקובלות.