משפטי– זאפ
משפטיפורומיםסכסוכי שכניםריהוט גן בחצר בניין מותר לשים

מנהלי הפורום

גיא הרשקוביץ, משרד עורכי דין ומגשרים

גיא הרשקוביץ, משרד עורכי דין ומגשרים

בוגר המכללה למינהל – מקים ושותף במשרד. המשרד עוסק בתחום הרחב של המשפט המסחרי לרבות בליווי ויעוץ רכישת נכסים ו/או במכירתם, עריכת הסכמים מסחריים ועריכת חוות דעת מסחריות ומתן ייעוץ משפטי שוטף. בנוסף, משרדנו מספק ללקוחותיו שירותים משפטיים בתחום דיני התאגידים לרבות סיוע בהקמת חברות ושותפויות, עריכת הסכמי מייסדים ושותפויות, עריכת הסכמי מכירת / רכישת מניות, הקצאת מניות, הסכמים בין בעלי המניות והסכמי הלוואה.

קביעת פגישה
0539374036
חזרה לפורום

ריהוט גן בחצר בניין מותר לשים

אונ
אונינימית

בוקר טוב שמתי ריהוט גן בחצר של הבניין שלנו והועד בית התלונן ואמר שאוציא את זה הוא לא רוצה שנשב שם מה לעשות התאמצתי הרבה לשים את זה שם

RE:
גיא הרשקוביץ עו"ד מגשר ונוטריון
גיא הרשקוביץ עו"ד מגשר ונוטריון

שלום רב, ככלל, החלטות בדבר התנהלות ושימוש ברכוש משותף מתקבלות עפ"י רוב. אמליץ לך תחילה לפנות בנועם אל יתר הדיירים. בעת הצורך נשמח לסייע לך, אנא פני אל משרדי בדרכים המקובלות.