משפטי– זאפ
משפטיפורומיםסכסוכי שכניםפיצוץ בצנרת דירה וחברת ביטוח

מנהלי הפורום

גיא הרשקוביץ, משרד עורכי דין ומגשרים

גיא הרשקוביץ, משרד עורכי דין ומגשרים

בוגר המכללה למינהל – מקים ושותף במשרד. המשרד עוסק בתחום הרחב של המשפט המסחרי לרבות בליווי ויעוץ רכישת נכסים ו/או במכירתם, עריכת הסכמים מסחריים ועריכת חוות דעת מסחריות ומתן ייעוץ משפטי שוטף. בנוסף, משרדנו מספק ללקוחותיו שירותים משפטיים בתחום דיני התאגידים לרבות סיוע בהקמת חברות ושותפויות, עריכת הסכמי מייסדים ושותפויות, עריכת הסכמי מכירת / רכישת מניות, הקצאת מניות, הסכמים בין בעלי המניות והסכמי הלוואה.

קביעת פגישה
0539374036
חזרה לפורום

פיצוץ בצנרת דירה וחברת ביטוח

שמו
שמואל שמואל

אני גר בבית משותף. בדירה שלי התפוצץ צינור מים בקיר עם השכנה וגרם לרטיבות. פניתי לחברת הביטוח מייד והודעתי להם על הפיצוץ. לוקח להם זמן לתקן כי הם היו צריכים לשלוח אינסטלטור ולעשות עוד בדיקות. בינתיים השכנה מטרידה אותי כל הזמן ומאיימת עליי שתגיש נגדי תביעה אם העניין לא יסודר באופן מיידי. האם היא יכולה לתבוע אותי למרות שחברת הביטוח אחראית לבצע את התיקון?

RE:
גיא הרשקוביץ עו"ד מגשר ונוטריון
גיא הרשקוביץ עו"ד מגשר ונוטריון

פיצוץ בצנרת דירה וחברת ביטוח. שלום שמואל, מתאור המקרה נראה כי יש כאן מספר סוגיות שיש להתייחס אליהן כגון מה עשתה עד כה חברת הביטוח בכדי להקטין את הנזק שנגרם לשכנה בעקבות הפיצוץ והיכן בדיוק עומד מצב הטיפול על ידי חברת הביטוח. אשמח לסייע ככל ותיצור קשר עם משרדנו בדרכים המקובלות