משפטי– זאפ
משפטיפורומיםסכסוכי שכניםלבישת מסיכות במעליות בניינים

מנהלי הפורום

גיא הרשקוביץ, משרד עורכי דין ומגשרים

גיא הרשקוביץ, משרד עורכי דין ומגשרים

בוגר המכללה למינהל – מקים ושותף במשרד. המשרד עוסק בתחום הרחב של המשפט המסחרי לרבות בליווי ויעוץ רכישת נכסים ו/או במכירתם, עריכת הסכמים מסחריים ועריכת חוות דעת מסחריות ומתן ייעוץ משפטי שוטף. בנוסף, משרדנו מספק ללקוחותיו שירותים משפטיים בתחום דיני התאגידים לרבות סיוע בהקמת חברות ושותפויות, עריכת הסכמי מייסדים ושותפויות, עריכת הסכמי מכירת / רכישת מניות, הקצאת מניות, הסכמים בין בעלי המניות והסכמי הלוואה.

קביעת פגישה
0539374036
חזרה לפורום

לבישת מסיכות במעליות בניינים

שלו
שלומי ירחיב

שלום רב אני עובד בבניין משרדים בן 50 קומות. בבניין יש 6 מעליות. כאשר אני עולה מהחניון אני מקפיד להיכנס למעלית עם אנשים שעוטים מסיכה. אולם לאחר מכן כאשר אנשים מצטרפים למעלית בקומות אחרות, חלקם לא מקפידים לעטות מסיכות ונותנים הרגשה מאוד לא נוחה לכל שאר האנשים. האם אפשר לכפות על אדם כזה לצאת מהמעלית?

RE:
גיא הרשקוביץ עו"ד מגשר ונוטריון
גיא הרשקוביץ עו"ד מגשר ונוטריון

לבישת מסיכות במעליות בניינים. ההנחיות החדשות מחייבות עטיית מסיכה במקומות סגורים, כלומר בכניסה לבניין וכמובן במעלית. ככל שאדם נכנס למעלית ללא מסיכה, סימן שכבר בכניסה לבניין הוא לא נעצר. עקרונית, ניתן לדרוש מאדם שלא ייכנס למעלית ללא מסיכה, ובמקביל לפנות במכתב דרישה להנהלת הבניין לאכוף את חובת עטיית המסיכות בכניסה לבניין.