משפטי– זאפ
משפטיפורומיםסכסוכי שכניםאיך יודעים אם תבעו אותי?

מנהלי הפורום

גיא הרשקוביץ, משרד עורכי דין ומגשרים

גיא הרשקוביץ, משרד עורכי דין ומגשרים

בוגר המכללה למינהל – מקים ושותף במשרד. המשרד עוסק בתחום הרחב של המשפט המסחרי לרבות בליווי ויעוץ רכישת נכסים ו/או במכירתם, עריכת הסכמים מסחריים ועריכת חוות דעת מסחריות ומתן ייעוץ משפטי שוטף. בנוסף, משרדנו מספק ללקוחותיו שירותים משפטיים בתחום דיני התאגידים לרבות סיוע בהקמת חברות ושותפויות, עריכת הסכמי מייסדים ושותפויות, עריכת הסכמי מכירת / רכישת מניות, הקצאת מניות, הסכמים בין בעלי המניות והסכמי הלוואה.

קביעת פגישה
0539374036
חזרה לפורום

איך יודעים אם תבעו אותי?

אלי
אלינה

שלום, קיבלתי מהשכן שלי מכתב אזהרה שדורש שאעשה משהו או שיתבע אותי. עניתי לו שאני פועלת לפי החוק, ואם יתבע אותי אז אתבע אותו על הנזקים שהוא באמת גורם לי (נתתי דוגמאות), והוא יפסיד בשתי התביעות. לא קיבלתי תשובה ואני לאי יודעת מה החליט 1. כמה זמן לוקח להגיש תביעה בבימ"ש השלום, וכמה זמן עד שמודיעים לי (הנתבעת)? 2. במידה והוא ייתבע, האם ניתן להגיש תביעה נגדית? 3. האם התביעה הנגדית חייבת להיות באותו בימ"ש או שאפשר בעיר אחרת? מדובר בבימ"ש השלום ולא תביעות קטנות מכיוון שזאת דרישה לפעולה ולא פיצוי כספי.

RE:
גיא הרשקוביץ עו"ד מגשר ונוטריון
גיא הרשקוביץ עו"ד מגשר ונוטריון

איך יודעים אם תבעו אותי. שלום אלינה, אין פרק זמן ידוע מראש להגשת תביעה. ברגע שאדם מגיע תביעה לביהמ"ש ומקבל אישור על הגשת התביעה, זה הזמן שבו הוגשה התביעה בפועל. את יכולה לדעת שהוגשה תביעה רק ברגע שכתב התביעה נמסר לידייך . במידה והוא יתבע את יכולה להגיש תביעה שכנגד והיא צריכה להיות מוגשת יחד עם כתב ההגנה שאת מגישה ולכן זה צריך להיות באותו בימ"ש. נשמח לסייע לך ככל ותפני למשרדנו על פי הפרטים הרשומים