דודו

זכיין או יבואן של חברת קוסמטיקה אמריקאית

יש חברה אמריקאית שיש לה מוצרי קוסמטיקה בעיקר סבונים מיוחדים לפנים ומשום מה אף אחד לא מייבא אותם לארץ. האם כדי שהמוצרים שלהם יימכרו פה אני צריך להיות זכיין שלהם או יבואן? או שזה אותו הדבר?

עו"ד גיל ורגון

דודו שלום, כדי להביא מוצרים מסוג זה לישראל יש צורך ברישיון יבוא וככל הנראה גם באישור משרד הבריאות. אין כל קשר לזיכיון - זיכיון הינו היתר מהחברה לשווק, בדרך כלל באופן בלעדי, את מוצרי החברה בישראל, לרבות היכולת להעניק זכויונות משנה. בברכה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום זכיינות