דורי

הפרדות מוקדמת ממתווך

חתמנו עם מתווך על ייצוג. הוא אמור לנסות למכור את הבית במשך 8 חודשים. בינתיים יש לנו מחשבות אחרות בנוגע לבית ואנחנו כבר לא בטוחים שנרצה למכור אותו. האם מותר לנו לצאת מהחוזה איתו או שהוא יכול לבקש "קנס" על ההפרדות למרות שקנס כזה לא מופיע בחוזה מולו?

item.Author מנהל הפורום עו"ד שאול אטיאס

למתווך הסכם חתום לפיו התחייבתם למסור לו בלעדיות למכירת הנכס. כעת יש לכם "מחשבות אחרות בנוגע לנכס" לאחר שהמתווך השקיע כספו בפרסום אם תבקשו לצאת מהחוזה לפני תום תקופה, המתווך יוכל לתבוע מכם כספים, התייעצו בטרם תפעלו בנושא.