עינת ע

תשלום מיסים אגודה קהילתית

אני חברת אגודה קהילתית במושב בדרום אני מבקשת לפרוש מהאגודה מאחר ואני לא גרה במושב ולא נהנית מהשרותים .. (אציין שגם כמעט אין שרותים.. בריכה ספריה וכו- אלא רק ארועי תרבות דלים )וגם הדיירים שלי לא נהנים- האם המושב יוכל להמשיך לחייב אותי במיסי הקהילה

item.Author מנהל הפורום עו"ד שאול אטיאס

השאלה המשפטית הנובעת מפניית, הינה חובת תשלום מיסי אגודה קהילתית. החובה לשלם מיסי אגודה חלים על כל בעל זכות באגודה, ללא כל קשר אם הוא מתגורר בדירה או משכיר את דירתו

עינת ע

אם אפרוש מהאגודה הקהילתית האם עדיין אצטרך לשלם מיסי אגודה ?

item.Author מנהל הפורום עו"ד שאול אטיאס

אם יש ברשותך דירה באגודה , לדעתי כן תצטרכי לשלם