ורד רמ

הצבת קראוון למגורים בנחלה

היי מבינה שהצבת קראוון מחייבת היתר. מבקשת לדעת מה נדרש ספציפית ומה העלויות המשוערות כי לא נדרשת בנייה של ממש. בנוסף אשמח לדעת אם זהו תהליך פשוט ומהיר יחסית בהשוואה להיתר בניה. מדובר בנחלה של 1.6 דונם בה אישור עקרוני להעמדת 3 מבני מגורים. יש בית אחד בנוי עם ממד וכל האישורים הנדרשים. האם הממד בבית מספיק גם להיתר לקראוון למגורים ללא תוספת ממד בנפרד. תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד שאול אטיאס

כל בניה נדרש לה היתר . בנחלה צריך לבדוק את מיקום הקראוון , חלקה א' ועוד. לעניין ממ"ר בעת הבקשה להיתר בניה יתנו הוראות לעניין הממ"ד.

item.Author מנהל הפורום עו"ד שאול אטיאס

הערכת עלויות לא ניתן לבצע כאן , אלא לאחר בדיקה יסודית של העבודה לביצוע. בנוסף אחוז מסוים מהעבודה הינו אדריכלי וצריך לבדוק גם שם