יעל

תיק פלילי נסגר לפני 12 שנים - האם חלה על התיק התיישנות?

שלום כשהייתי נערה נפתח לי תיק במשטרה והתיק נסגר עברו מאז 12 שנים אז יש התיישנות האם התיק הזה נמחק במשטרה ואין לו רישום בשום מקום אחר? תודה

עו"ד הילית שלומי קדוש

שלום יעל על מנת לבדוק באם נותר רישום במשטרה יש לפנות לתחנת המשטרה הקרובה למקום מגורך ולבקש ר"פ (רישום פלילי) שלך או תעודת יושר, הוצאת הרישום כרוכה בתשלום אגרה בדמות בולי הכנסה. שם יצויין אם אין מרשם פלילי על שמך או עדין יש רישום שלא נמחק בברכה עו"ד הילית שלומי קדוש

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום עבריינות נוער