חיים

פתיחת עסק באינטרנט

שלום, אני מעוניין לפתוח עסק לפרסום שרוב העבודה תיעשה דרך האינטרנט. א) אילו מסמכים נדרשים לפתיחת תיק (עסק מורשה). ב) אינני רוצה לפתוח עסק כל עוד לא סגרתי עסקה הראשונה. האם זה חוקי לבצע קודם עסקה או שתיים ולפתוח עסק רטרואקטיבית מתאריך ביצוע עסקה הראשונה? בתודה, חיים

גיא הרקשוביץ, עו"ד - מנהל הפורום

חיים בוקר טוב, שאלותיך עוסקות בתחום הנהלת החשבונות של עסק. אני מציע לך לפנות לרו"ח על מנת לקבל תשובות לשאלותיך. אני יכול להמליץ על רו"ח ערן תורג'מן. באשר להשלכות המשפטיות - במידה ותהא מעוניין לקבל אינפורמציה - אשמח לעמוד לרשותך. בהצלחה, גיא הרשקוביץ, עו"ד