אלון

כסף ממשקיע

כאשר מקימים עסק בעזרת משקיע כספי, האם יש צורך להחזיר לו את ההשקעה בתשלומים מרגע שיש רווחים או שאפשר להבטיח לו מהרווחים העתידיים?

עו"ד גיא הרשקוביץ, מנהל הפורום

שלום רב, התשובה לשאלתך תלויה בהסכמות שבין העסק / בעלי הסעק לבין המשקיע. בדר"כ נהוג להחזיר את ההשקעה מדי חודש ללא תלות ברווחים. עסק יכול להתחיל להרויח אחרי תקופה לא מבוטלת. לכן, זה תלוי במשקיע!ובהסכמה בינו לבין בעל העסק.