רחל

סיוע בהקמת עמותה חדשה

אני מעוניינת להקים עמותה וזקוקה לסיוע בהקמתה. ממה מתחילים למי אני צריכה לפנות כדי לעשות אותה רשמית? האם אני צריכה ייצוג של עו"ד לעמותה?

גיא הרשקוביץ, עו"ד - מנהל הפורום

רחל שלום רב, היריעה קצרה מלהחיל את כל האינפורמציה הרלוונטית להקמת עמותה. לצורך הקמת עמותה, ניתן להיעזר גם ברו"ח. ישנם מסמכי הקמה שדורשים בדיקתו של עו"ד. מלבד זאת, רצוי שעו"ד ילווה באופן שוטף את העמותה שכן יש להעריך שעמותה זו תבוא במגע עם תורמם למינהם, רשויות, נותני שיורתים למינהם וכד'. אשמח לעמוד לרשותך. בברכה, עו"ד גיא הרשקוביץ