עזדא שומלה

רמאות ברישום חברה

חתמתי חוזה עם 2משקיעים ושותף נוסף ז"א 4 שותפים ולא הסכמתי להיות דירקטור להפתעתי אני מוצא ברשם החברות את החברה ובה יש רק 2 שותפים ושני דירקטורים כאשר אחד מהם הוא מן המשקיעים האם אפשר לפעול נגד הרישום שלא בסמכות בתודה עזרא

גיא הרשקוביץ - עו"ד, מנהל הפורום

שלום רב, האם אתה מתכוון שנרשמת כדרקטור בניגוד לרצונך? במידה וכן, עליך לדעת שרישום דירקטור מצריך חתימה שלך! האם לא ראיתי על מה את חותם? יכול להיות שחתימתך זויפה? מכל מקום ניתן לפעול כנגד הרישום בין במסגרת החברה ובין במסגרת משפטית. בברכה, גיא הרשקוביץ, עו"ד