דנית

שותפות או חברה

יש לנו איזשהו רעיון בתחום הקניין הרוחני. השאלה היא אם להתאגד כשותפות או כחברה (אנחנו 5 אנשים). מה עדיף?

עו"ד גיא הרשקוביץ, מנהל הפורום

שלום רב, הכלל המנחה (תהא ההתאגדות אשר תהא)הוא עריכת הסכם מייסדים במקרה של חברה או הסכם שותפות במקרה של שותפות. מבחינת עדיפות - תלוי מה תחום העיסוק, תלוי בקהל היעד וכן תלוי בצפי תזרים/הכנסות (אגב, יש תוכנית עסקית?). אני מניח שפרטים נוספים יעזרו לי לתת תשובה מעמיקה יותר. בהצלחה, גיא הרשקוביץ, עו"ד