צביקה

חברת אחזקות

גיא שלום רציתי לדעת מתי כדאי לפתוח חברת אחזקות והאם זה שונה מחברה רגילה? יש לנו עסקים בתחום הגינון בארץ ובאירופה.

עו"ד גיא הרשקוביץ, מנהל הפורום

צביקה שלום להבנתי, הטייטל של החברה או המטרה העסיקית של החברה אינו משנה את הפלטפורמה המשפטית. מדובר בחברות בע"מ שלגבי כל אחת מהן, יש לייצר התאמה בין המטרה העיסיקת של החברות לבין התקנון ומסמכי ההתאגדות של כל חברה בכל מקרה, רצוי לקבל ייעוץ משפטי מקיף יותר גם בנוגע להסכם המיסידים/השותפים לחברה וגם ייעוץ מיסוי מאחר וחלק מהעבודה/הכנסה מבוצעת/מתקבלת בגין עבודה בחו"ל. בברכה, גיא הרשקוביץ,עו"ד מנהל הפורום