מירית

עבודה בשותפות עסקית שלא פורקה

שלום עבדתי בשותפות עסקית שאחד מהשותפים איבד כשרות משפטית[הפך לחסוי] .במקום לפרק את השותפות שאר השותפים הסתירו זאת[רק כיום אני יודעת מבינה זאת]והמשיכו להתנהג כשותפות רגילה,בזמן שהם מתייצגים גם כשותף שאיבד כשירות,מה אני עושה?[פוטרתי בשם כולם] למי הסמכות לדון בכך?בימש משפחה או בית דין לעבודה?תודה

עו"ד גיא הרשקוביץ

שלום רב אין כל קשר בין אופי השותפות לבין זכותך כעובדת לקבלת פיצויי פיטורין. עליך לפנות כנגד השותפות בהליך מתאים לקבלת זכויותיך כאשר הסמכות היא לביה"ד האזורי לעבודה. מומלץ לקבל ייעוץ משפטי מקדים בטרם הגשת התביעה על ידי עו"ד מטעמך. את מוזמנת לפנות למשרדי לצורך השלמת פרטים והמשך בדיקה, בדרכים המקובלות.