עידו

פתיחת פאב באזור המרכז

שלום, אני ושותף שלי מעוניינים לפתוח פאב באזור המרכז, אני במקור מהצפון והייתי שמח לברר אם משהו יודע האם צריך רישיון עסק, ואם כן מה התנאים? אנו חוששים שזה כרוך בעלויות רבות מידי, האם בכל מקרה נהיה חייבים רישיון עסק? האם יש אפשרות אחרת?

גיא הרשקוביץ, עו"ד מנהל הפורום

עידו שלום, רישיון עסק, כרוך בבירור מדויק של הוראות החוק והתקנות וכן הוראות הרשות המקומית. המשמעות של הפעלת עסק ללא רישיון היא בעלת השלכות הן בהיבט הפלילי והן בהיבט האזרחי. מוצע שלא לפעול בטרם ביצוע בדיקה לגבי רישיון העסק הנדרש, הדבר עלול לחשוף את השותפות שלכם לקשיים ו/או נזקים שאינם צפויים, חשוב לוודא גם מה יהיה בפאב, אוכל, אלכוהול וכן הלאה על מנת לבחון את מכלול התנאים הנדרשים לרישיון עסק. מוצע להיעזר בעו"ד הבקיא בדיני המשפט המסחרי ורישוי עסקים. אתה מוזמן לפנות למשרדי להמשך בירור ובדיקה בדרכים המקובלות.