משפטי– זאפ

מנהלי הפורום

גיא הרשקוביץ, משרד עורכי דין ומגשרים

גיא הרשקוביץ, משרד עורכי דין ומגשרים

בוגר המכללה למינהל – מקים ושותף במשרד. המשרד עוסק בתחום הרחב של המשפט המסחרי לרבות בליווי ויעוץ רכישת נכסים ו/או במכירתם, עריכת הסכמים מסחריים ועריכת חוות דעת מסחריות ומתן ייעוץ משפטי שוטף. בנוסף, משרדנו מספק ללקוחותיו שירותים משפטיים בתחום דיני התאגידים לרבות סיוע בהקמת חברות ושותפויות, עריכת הסכמי מייסדים ושותפויות, עריכת הסכמי מכירת / רכישת מניות, הקצאת מניות, הסכמים בין בעלי המניות והסכמי הלוואה.

קביעת פגישה
0539374036
חזרה לפורום

פתיחת פאב באזור המרכז

עיד
עידו

שלום, אני ושותף שלי מעוניינים לפתוח פאב באזור המרכז, אני במקור מהצפון והייתי שמח לברר אם משהו יודע האם צריך רישיון עסק, ואם כן מה התנאים? אנו חוששים שזה כרוך בעלויות רבות מידי, האם בכל מקרה נהיה חייבים רישיון עסק? האם יש אפשרות אחרת?

RE:
גיא
גיא הרשקוביץ, עו"ד מנהל הפורום

עידו שלום, רישיון עסק, כרוך בבירור מדויק של הוראות החוק והתקנות וכן הוראות הרשות המקומית. המשמעות של הפעלת עסק ללא רישיון היא בעלת השלכות הן בהיבט הפלילי והן בהיבט האזרחי. מוצע שלא לפעול בטרם ביצוע בדיקה לגבי רישיון העסק הנדרש, הדבר עלול לחשוף את השותפות שלכם לקשיים ו/או נזקים שאינם צפויים, חשוב לוודא גם מה יהיה בפאב, אוכל, אלכוהול וכן הלאה על מנת לבחון את מכלול התנאים הנדרשים לרישיון עסק. מוצע להיעזר בעו"ד הבקיא בדיני המשפט המסחרי ורישוי עסקים. אתה מוזמן לפנות למשרדי להמשך בירור ובדיקה בדרכים המקובלות.