גלעד

הקמת חברה לייעוץ עם קשרים בחו"ל

שלום למנהל הפורום, לאחרונה יצאתי לעצמאות, מעוניין לפתוח ביזנס שיעניק שירותי ייעוץ גם לגופים בחו"ל, בעיקר אירופה, ארה"ב והמזרח הרחוק אולי בהמשך. מעוניין לדעת, האם עו"ד ישראלי יכול לסייע במקרה זה החל מפתיחת החברה ועד לניואנסים המיסויים בכל מדינה או שיש נטיה ללכת על עו"ד בעל רישיון גם באותה מדינה? תודה!

גיא הרשקוביץ, עו"ד מנהל הפורום

גלעד, שלום ותודה על פנייתך, יש לבחון באיזה נושא הינך מתכוון לייעץ ומה מהות הפעילות שמתועדת להיעשות בחברה בשליטתך, יש להיוועץ עם עו"ד הבקיא בדיני חברות ופעילות. ישנם פרטים רבים שנדרשים עוד כדי לדעת האם יש צורך בעורך דין בעל רישיון במדינה הזרה. עם זאת אציין, כי גם עו"ד ישראלים בקיאים בדיני המדינות האחרות ככל שהם חלים על עסקך. מוצע לפנות להשלמת פרטים ובדיקה בדרכים המקובלות.