משפטי– זאפ

מנהלי הפורום

גיא הרשקוביץ, משרד עורכי דין ומגשרים

גיא הרשקוביץ, משרד עורכי דין ומגשרים

בוגר המכללה למינהל – מקים ושותף במשרד. המשרד עוסק בתחום הרחב של המשפט המסחרי לרבות בליווי ויעוץ רכישת נכסים ו/או במכירתם, עריכת הסכמים מסחריים ועריכת חוות דעת מסחריות ומתן ייעוץ משפטי שוטף. בנוסף, משרדנו מספק ללקוחותיו שירותים משפטיים בתחום דיני התאגידים לרבות סיוע בהקמת חברות ושותפויות, עריכת הסכמי מייסדים ושותפויות, עריכת הסכמי מכירת / רכישת מניות, הקצאת מניות, הסכמים בין בעלי המניות והסכמי הלוואה.

קביעת פגישה
0539374036
חזרה לפורום

רכישת עסק קיים מחברה

משה
משה

שלום, רציתי לבתייעץ מה הסיכונים ברכישת עסק קיים מחברה, כיצד נכון לעשות את זה, זה חברה שמייבאת ומוכרת דברים ואני מעוניין לקנות את הפעילות שלה, האם יש בדיקות שכדאי לי לעשות, ואם אני רוצה לפעול גם תחת חברה, האם כדאי?

RE:
גיא
גיא הרשקוביץ, עו"ד מנהל הפורום

מה שלום, בטרם קבלת החלטות עסקיות להשקעה של כספים מצידך, חשוב לקבל תמונה מלאה על מצב החברה המוכרת, היקף פעילותה, האם יש חובות וכיצד הינך מתכוון לממן את הרכישה, אלו ועוד הם פרטים חשובים שיש לדעת מראש על מנת לכלכל את צעדיך ולאחר מכן לעגן אותם בהסכם שייחתם בצורה שתבטיח שלא יבואו אליך בדרישות או טענות. מוצע לפנות לקבלת ייעוץ פרטני, בדרכים המקובלות.