אסף

זכויות דירקטור בחברה

שלום רב, אני דרקטור בחברה, שלאחרונה מתוך בחירה החלטאתי לצמצמם את השתתפותי בקבלת החלטות. כעת אני מעוניין לחזור לתפקידי באופן מלא, אך יתר הדירקטורים מסרבים. מה אפשר לעשות.? הם לא ממש מוכנים לשמוע וטוענים שאין לי זכויות כמו להם.

עו"ד גיא הרקשקוביץ

אסף שלום, מעבר להוראות הדין, האם זכויותיך הוגדרו בהסכם בעלי מניות ? לצד זאת, יש לבחון ביזה אופן צמצמת את זכויותיך בחברה, והאם הדבר קיבל תוקף במסמכי החברה