משפטי– זאפ

מנהלי הפורום

גיא הרשקוביץ, משרד עורכי דין ומגשרים

גיא הרשקוביץ, משרד עורכי דין ומגשרים

בוגר המכללה למינהל – מקים ושותף במשרד. המשרד עוסק בתחום הרחב של המשפט המסחרי לרבות בליווי ויעוץ רכישת נכסים ו/או במכירתם, עריכת הסכמים מסחריים ועריכת חוות דעת מסחריות ומתן ייעוץ משפטי שוטף. בנוסף, משרדנו מספק ללקוחותיו שירותים משפטיים בתחום דיני התאגידים לרבות סיוע בהקמת חברות ושותפויות, עריכת הסכמי מייסדים ושותפויות, עריכת הסכמי מכירת / רכישת מניות, הקצאת מניות, הסכמים בין בעלי המניות והסכמי הלוואה.

קביעת פגישה
0539374036
חזרה לפורום

מכתב לתשלום מלשכת המסחר

שמע
שמעון חדד

שאלה לגבי עסק קיים- אני מתעסק בייבוא מחו"ל אבל גם מהארץ וקיבלתי עכשיו איזה דרישה לתשלום דמי חבר, בלשכת המסחר, אני בכלל לא נרשמתי כחבר שם ולא קיבלתי שירות מהם, האם יש מה לעשות או לשלם להם את זה וזהו זה איזה סכום של 2500 ש"ח, אודה לתשובות

RE:
גיא הרשקוביץ עו"ד מגשר ונוטריון
גיא הרשקוביץ עו"ד מגשר ונוטריון

תשובה לשאלתך- דמי טיפול אגרוניים מתי משלמים/ שמעון שלום ותודה על פנייתך דמי טיפול ארגוניים נגבים מכוח חוק הסכמים קיבוציים וצו הרחבה. בעניין ייבוא יש החלה של הסכם קיבוצי אם כי עדיין צריך לבדוק פרטני את תחולת הצו עליך שכן יש כמה תנאים, כמו גם כמה חריגים בין היתר בנוגע למספר העובדים אופן ההתאגדות ועוד. דע כי כל החלטה שחליט עכשיו תחייב אותך לעתיד ולכן כדאי בהחלט להיוועץ לפני שמממהרים לשלם עם עו"ד הבקיא בתחום. אני מצרף לך גם קישור למאמר שכתבי בעניין: http://p-il.co.il/%D7%A0%D7%93%D7%A8%D7%A9%D7%AA%D7%9D-%D7%9C%D7%A9%D7%9C%D7%9D-%D7%93%D7%9E%D7%99-%D7%98%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%9C-%D7%90%D7%A8%D7%92%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%9C%D7%A9%D7%9B%D7%AA-%D7%94/