ליעד

פירוק חברה שהיא בעלת חוב כלפי

שלום חברה שאני במגעים איתה חייבת לי כסף ואני יודע שהיא מתכננת להגיש פירוק לרשם החבורת איך התליך הזה עובד והאם אני יכול לעצור את זה בגלל שהיא חייבת לי כסף מה אני יכול לעשות כדי שהכסף יגיע אלי

גיא הרשקוביץ עו"ד מנהל הפורום

שלום ליעד ותודה על פנייתך, חשוב מאוד להבין מה מהות החוב והאם יש עליו ראיות כמו כן חשוב להבין האם החברה כבר הגישה בקשה לפירוק ואם כן באיזה מסלול כיון שיש שוני באופן ההתנגדות לפירו לפי המסלול. מוצע לפנות בפרטי לקבלת ייעותץ פרטני לפי הראיות והנסיבות שלך