מוקה יקירי אתה מסתכן ברגע שאתה מאפשר לשיים שמות באתר
מאחורי כל שם, יש "קבלות",כלומר מסמכים או צ'קים או תביעות או/ גם הקלטות.אינני יכול וגם לא צריך למנוע מהפונים אלי לאמר את דבריהם ובאם יש לי הצעות מעשיות מה לעשות עם אנשים "מהסוג הזה" אומר זאת בנחישות ע"מ לעזור בעקיפין לאותם הפונים - ואיני רואה כל סיכון כל עוד שהנני צמוד לאמת האבסולוטית. בית המשפט איננו חותמת גומי ובמה ל"חייבים" פרובלמטיים המתחמקים מפסקי דין או לא מכבדים את חתימותיהם ומסתתרים מנושים תוך כדי החלפת כתובות ואי עידכונן בתקווה שירפו מהם. כמו ש- רפי גינת שהפך למותג במלחמתו ב-רמאים , גזלנים וגנבים ללא מצפון ואינו חושש מאף אחד כי לכל נושא יש לו "כיסוי" אמיתי והמשטרה אף פותחת תיקים בעקבות חשיפותיו -כך גם אני. חשיפת אנשים לא נורמטיביים - בשפת המעטה - שהצליחול שייט "מתחת לרדאר" הינה חיונית ע"מ להזהיר אנשים תמימים שלא יפלו לידיהם. הנושא קרם עור וגידים עכב צורך חיוני להתריע בפני "גורמים שליליים" שאינם חסינים מאלמוניות וזאת רק במסגרת החוק תוך שמירה על "קווים אדומים". יחד עם זאת, באם מישהוא יראה עצמו נפגע באופן כלשהוא,יפנה אלי דרך האתר או בפלאפון הנייד, 050-6508800,ובירור בענינו יעשה - תוך שעתיים - באם נשתכנע שהצדק עם הנפגע,(ע"י הצגת מסמכים או עובדות)תימחק ההודעה לאלתר והאיש יקבל התנצלות לאלתר). תודה לך על הדאגה , ומקווה שהיא אמיתית ושאינך מהווה לשון ופה לאחד ה"מוזכרים " וכל כוונתך לאיים עלי ולרפות את ידי המתלוננים. כי יכולת, גם יכולת להתקשר אלי , להזדהות ולברר העניין אך העדפת לשתף את כולם (במסווה ידידותי) אז באמת..... אם היית מכיר אותי, היית יודע שאני אוהב סיכונים ואתגרים במיוחד מאנשים שמצפונם וידיהם -אינן נקיות.
שאלות נפוצות:
סיתוונית
עד-רם בניה ופתוח בע"מ אמיל סאי