טל

התנכלות מצד מעסיק לאחר הודעת עזיבה

הי. אני עובדת ברשת אופנה גדולה בתור מנהלת כבר 4 שנים. ב17/1 הודעתי על עזיבה ונתתי עד סוף פברואר כי רציתי לצאת בסדר (אני עוזבת כי נתנו לי להרגיש שאוטוטו מקדמים אותי למשרה אחרת וכבר המון זמן זה לא קורה ) בעקבות ההודעה שלי - התחלתי לקבל התייחסות מאוד שלילית ומאוד משפילה ופוגענית. פתאום מנהלי משאבי אנוש לוקחים החלטות בלי להתייעץ איתי למרות שהתפקוד שלי נשאר זהה ואני נותנת 100% על אף העזיבה. היום החליטו להוציא לי מס אנשים מהחנות ולהעביר לחנות אחרת - דבר שהולך לפגוע לי בתפקוד החנות בצורה משמעותית ולהעמיס עלי נטל שלא אוכל לעמוד בו. אני בטוחה שעושים ועוד בלי לעדכן אותי לפני בגלל שכותבים עלי כי אני עוזבת. שאלותי הן כאלה : 1. האם ניתן לקרוא לזה הרעת תנאים והתנכלות מצד המעסיקים שלי? 2. הודעתי על עזיבה ב17/1, אבל אמרתי שאשאר עד סוף פברואר. בגלל ההתנהלות המאוד פוגענית של הרשת - ניתן לשנות תאריך זה ולהשאר חודש דהיינו עד 17/2- מבלי לפגוע בימי הודעה מראש ובכסף שאני אמורה לקבל עם עזיבתי ? תודה מראש על התשובה תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד אורית רוזן אור

ההחלטה לעזוב את מקום העבודה מחייבת מתן הודעה מוקדמת בת חודש ימים על פי חוק. במידה והוסכם על הארכה במתן הודעה מוקדמת יש לכבדה למרות הקשיים.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משאבי אנוש ושכר