שלום לך עורך דין שייצג אותי בצו מניעה וניהול משפט בנושא זכויות מקרקעין זכינו בדיון ולא נמסרה לי החלטה של בית המשפט
לאורך הזמן הייתי מתכתבת עם העורך דין בבקשה להתעדכן, ואף פעם לא טרח לענות לאימיילים שלי למרות שהינו קיבל את שכר הטרחה שלו שלם על עבודה שלא ביצע בהמשך כי התברר לי לפני כשלוש שבועות כאשר הלכתי לבית המשפט השלום ברמלה בבקשה לקבל עותק של תיק נייר ומתברר שהתיק בוער בבית המשפט. הבעיה שלי שגם התיק של העורך דין נמסר לי שבוער בארכיון 2000 לפי טענת מנהלת המשרד שלו . בתיק זה יש תצהירים שהנם עמוד שידרה של התיק ויש כמו כן החלטת בית השמפט בדיון שהתקיים בשנת 2005 הבעיה שלי, שהעוד לא מסר לי שהתיק נסגר, למרות הפניות שלי הנישנות והחוזרות ולעולם לא ענה ליאימייל שלי. ולא רק כך, השאלה שלי האם בתור לקוחה ששילמה את מלוא שכר הטרחה ולא קיבלתי שום קבלה על כך, על כל הכספים שקיבל מאיתנו אין לנו קבלות ואו הסכם שכר טרחה . תכלס, האם כלקוחה יש לי הזכות לפני שהתיק יגנז ואו יובער יש לי זכות שיידע אותי ושיתן לי המסמכים הנמצאים בתיק שהינם מאוד חשובים לי? לי לא נודע שהתיק נסגר, או נגנז ואו בוער. וכיום אני לא מוצאת מסמכים ותצהירים שנעשו מאנשים שמתו ואי אפשר להקים אותם לתחיה על מנת להעיד את עדותם.