שכר טרחת עורך דין שנחתם עם הטעייה מצידו
שלום רב. פניתי לעורך דין לצורך תביעת א.כ.ע מול חברת הביטוח לאחר שפניתי לבד וקבלתי דחייה.( עקב טעות בתשלומים של חברת הביטוח שהתבררה מאוחר יותר ). אני מקבלת גם קצבה מביטוח לאומי שבתוכה יש גם סכום עבור התלויים ( הילדים ). עורך הדין החתים אותי על הסכם שכר טרחה שעליי לשלם לו 20 אחוז ממה שאקבל מחברת הביטוח והבטיח שאת שכר הטרחה יתבע מחברת הביטוח בבית המשפט . כמו כן לא טרח לאמר לי שבמידה ואקבל א.כ.ע מחברת הביטוח ביטוח לאומי יורידו לי את הסכום עבור הילדים התלויים ויווצר לי שם חוב.לסיכומו של עניין חברת הביטוח אשרה את התביעה עקב טעות שהייתה לה בתשלומים ונוצר מצב שאת כל הסכום שאני אמורה לקבל מחברת הביטוח רטרואקטיבית עליי להחזיר לביטוח לאומי כחוב שנוצר ,כך לא נשאר לי סכום כסף לשלם לו שכר טרחה מה עוד שהוא הבטיח שיתבע בכך את חברת הביטוח ( שעשתה טעות ). הוא דורש את שכר הטרחה ואני מרגישה חסרת אונים ראשית כי לא אמר לי את כל הפרטים לגבי ביטוח לאומי שידרשו את הסכום שכן אם כן אולי לא הייתי תובעת את חברת הביטוח ( מרגישה שהטעה אותי ) וכמו כן לא תבע את חברת הביטוח על שכר הטרחה כפי שהבטיח. מה אני יכולה לעשות במצב זה שאני מרגישה שהטעה אותי ואין לי לשלם לו כי לא נשאר לי כלום מסכום התביעה? תודה .