שרון

שכ"ט להסכם מייסדים והקמת חברה

שלום אשמח לדעת האם יש תעריף מקובל, או טווח תעריפים מקובל, לשכ"ט עו"ד בגין טיפול מלא בהסכם מייסדים והקמת חברה? תודה

אור גל-און, עו"ד

שרון שלום, אין כלל אצבע בנושא זה, כל עו"ד מבקש שכ"ט ע"פ שיקול דעתו, ניסיונו, מורכבות הנושא וכדו'.

שרון

תודה על תשובתך האם 2,000$ לשני ההסכמים גם יחד הינו שכ"ט סביר למיטב שיפוטך?

אור גל-און, עו"ד

כפי שהסברתי, לא ניתן להשיב על כך ללא הכרת מלוא הנתונים, מה גם שעורכי דין שונים גובים סכומים שונים לחלוטין (כנובע מניסיון, מוניטין, ומשתנים רבים נוספים)..

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום שכר טרחה - יחסי עורך דין - לקוח