לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
אסתר

הסכם שכר טרחה

חתמתי על הסכם שכר טרחה עם עו"ד שהסעיף היחיד בהסכם הוא הסכום (גבוה ) ולא תהיה לי אפשרות לא לשלם את מלוא הסכום במידה ואפסיק את ההקשרות עם העו"ד.מכיוון שעד לאותו הרגע שבו הופקדו בידי העו"ד הצקים הוא היה זמין וטיפל בי ולאחר מכן לא טיפל לא קבל שיחות שלי ולא ולא השיב לבקשתי להפגש עימו אפילו כעבור שבועיים והיה מקרה שהייתי צריכה ממנו עיצה הנוגעת לעניין דחוף ביותר והוא סרב להשיב לי והשיב רק כעבור מספר ימים וגם זה אחרי שלחצתי מאוד ובסוף נתן עצה נשלו הייתי נוהגת לפיה הייתי יכולה לגרום נזקים בלתי הפיכים אבדתי את האמון בו לחלוטין. עו"ד סרב שאשלם לו עבור העבודה שעשה!!!!!!בתוקף! דרש את מלוא הסכום ואיים שיפעל נגדי בהוצאה לפועל במידה והצקים לא יכובדו. מה אומר החוק????

פיני

למען הסר הספקץ איננ י עו"ד. הייתי מעורב בסיטואציה דומה. ביטלתי את ההסכם מולו והב"ז תבע אותי. במשפט שנמשך כ-4 שנים(תיק 170073/09) וא הפסיד בנוקאאוט. עצתי: בטלי ההסכם תוך נתיעצות מקצוית. זוהי זכותך הלגיטימית. חכח לכת תביעה ממנו והגיש כתב הגנה במועד הקצוב(30 ימים) וגם הגישי תביעה שכנגד באותו תיק על לפחות פי 3 מסכום התביה שנתבעת. ויקירתי לא לפחד ולא ווותר הם בס"ה בשר ודם נוכלי מעונבים העניבות שחטרות על חולצות לבנות ותו לאו

אור גל-און, עו"ד

אסתר שלום, העיקרון הוא שהסכמים יש לכבד, אולם כמובן שיש מקרים המחריגים כלל זה. במידה ואני מבין נכון, את טוענת למעשה שעורך הדין הוא שהפר את ההסכם ביניכם ולכן אינו זכאי לשכרו. זו טענה שכמובן יש לבחון לעומק, ולא ניתן לעשות זאת במסגרת מצומצמת של פורום זה.

פיני

אסתר, עצתי לך. הודיעי לו באמצעות מכתב רשום שאין בכוונתך לשלם לו ונמקי! זאת לאחר יעוץ עם עו"ד ישר (עוד יש כאלה, אבל מספרם הולך ומצטמצם)תני לו שיתבע אותך ותני לו fight רציני. לאחרונה ניתן פס"ד במשפט של משרד עו"ד שתבע אותי. לכי לאתר נט המשפט ותחפשי תיק ישן 170073/09 ותקראי את פס"הד שנתן כבוד השופט מיכאל תמיר. בקיצור הבסתי אותו בתביעה שלו נגדי בנוק אאוט. והעיקר גם אם זה עו"ד, ל-א ל-פ-ח-ד!!! הם ס"ה עשויים בשר ודם

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום שכר טרחה - יחסי עורך דין - לקוח