רות

שכר טרחה בנושא גירושין

נפגשתי עם עו"' ד במהלך שבוע שעבר לגבי תיק גירושין שבני מעוניין לפתוח, יומיים לאחר מכן העו"ד ביקש להפגש עם בני. נתתי לעו"ד צ'ק מקדמה על החשבון בסך 7,500 ש"ח, כעבור פחות משבוע בני החליט לנסות לשקם את הקשר. מיד פניתי לעו"ד בבקשה לביטול המשך הטיפול. יש לציין שעתה העו"ד הוציא רק מכתב אחד לבנק, רציתי לדעת האם מוצדק המצב שהעו":ד מסרב להחזיר לי חלק מכספי, שכן אין זה סביר שאדרש לתשלום כה גבה, שהטיפול היחידי היה המכתב והפגישה. כמובן שעבורם ציינתי שאני מוכנה לשלם, אך לא סכום של 7,500, מה אוכל לעשות? לא יתכן שאין דרך לסייע בטיפול בסוגייה, כסף לא בא ברגל, אין זה מוצדק לסרב להחזיר אפילו סכום חלקי להתייחסותך אודה

אור גל-און, עו"ד

שלום רב, שאלה - האם נחתם הסכם שכ"ט עם אותו עו"ד? אם כן, מהו תוכנו?

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום שכר טרחה - יחסי עורך דין - לקוח