ליאת

שכר טרחה

אימי קיבלה קצבת מזונות ,טיפל בה עורך דין שגבה 25 אחוז מהקצבה החודשית לפי ההסכם בינהם.אימי נפטרה ונשארה יתרה לא קטנה ,אשר עוברת לילדיה.האם ניתן להוציא את העורך דין מהתיק או שלפי טענתו,הסכם זה הסכם והוא צריך להשאר בתיק עד סיום קבלת הכסף

אור גל-און, עו"ד

שלום רב, ניתן להחליף עורך דין או להפסיק את ייצוגו. זו זכות של הלקוח. יחד עם זאת, חשוב להבין כי הדבר אינו פוטר מתשלום שכה"ט שיש לשלם לעו"ד המוחלף ע"פ נסיבות המקרה הספציפיות.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום שכר טרחה - יחסי עורך דין - לקוח