אלונה

הסדרי ראייה להורה שאינו משמורן

הילה שלום, לאחר איבחון במכון שלם, נקבע שהמשמורת על הבן המשותף תהיה שלי (גילו 5.5 כיום), ושאין מניעה ללינה באמצע שבוע/סופשבוע אצל האב. פקידת סעד המליצה על הסדרים הכוללים לינה פעמיים בשבוע (איסוף והחזרה מהמסגרת החינוכית) ובכל סופשבוע שני- לינה גם בשישי וגם במוצ"ש (עד החזרתו ביום א' בבוקר למסגרת). אני מעוניינת שההחזרה תהיה במוצ"ש, אלא שהשופט נתן החלטה לאמץ את התסקיר ולהותיר לינה גם במוצ״ש חרף התנגדותי. השאלה היא מה עליי לעשות כדי לשנות את ההחלטה ? תודה

עו"ד הילה בורנשטיין

שלום, עלייך לפנות לבית המשפט בבקשה לצמצום זמני השהות של הקטין. תצטרכי לנמק מדוע טובתו של הקטין היא לחזור דווקא במוצ"ש ולקוות שתצליחי לשכנע את בית המשפט בכך.

אלונה

תודה הילה. אגב, אם התיק סגור-- אפשר עדיין להגיש? צריך לפתוח את התיק מחדש?