מאיה כ

הסדר ראייה בסופישבוע

אני אמא ל6 ילדים קטינים ובהסדרי ראייה נפסק שהילדים ייפגשו את האבא לסופ"ש אחת ל3 שבתות וייסעו בתחבורה ציבורית מורושלים לחיפה הלוך ושוב.הילדים מתחת לגיל 12.מאחר והנסיעה לא בטוחה אני לא מקיימת את הפסק הזה כראוי ולא ברור לי איך לקיים את ההסדרי ראייה כראוי בנסיבות האלה זאת מאחר שהאב לא מוכן לשתף פעולה לא בנסיעות ולא בהוצאות הנסיעה

עו"ד הילה בורנשטיין

מאיה שלום, לא ברור מדוע נקבע שילדים בגילאים צעירים צריכים לנסוע לבדם בנסיעה ארוכה כזו. האם לאב אין רכב? אין האב מנוע מלנהוג אחת האפשרויות היא כמובן שאת תלווי אותם בהלוך והאב ילווה אותם בחזור. ככל שלא תגיעו להסכמות - מציעה לפנות לבית המשפט לקבלת הבהרות נוספות ולהסדרת הנושא.